Vlonder terras

Een hardhouten vlonder terras kan voor een groot deel het uiterlijk en sfeer in je tuin bepalen. Veel mensen kiezen vaak voor een hardhouten vlonder en dat is niet zo gek, omdat het een duurzame houtsoort met een warme uitstraling is. De hardhouten vlonders worden vaak ook gebruikt voor een mooi houten dakterras of balkon.

De eigenschappen van een hardhouten vlonder zijn dan ook oprecht bijzonder te noemen. De hardhouten vlonder hebben vaak een enkel- en dubbelzijdig profiel. Er zitten veel verschillen in beide profielen.

De hardhouten vlonders met een dubbelzijdig profiel hebben aan de ene zijde wel een profiel en aan de andere zijde geen profiel of een ander profiel. Er zijn ook hardhouten vlonderplanken met aan de ene zijde een brede ribbel en aan de andere zijde een smalle ribbel.

Online vlonder terras kopen

Iedereen wil onkruid tussen zijn vlonderplanken voorkomen, hiervoor is er gelukkig anti-worteldoek uitgevonden. Het is dan ook slim deze samen met de ondergrond te leggen. Je kan bijvoorbeeld het worteldoek uitleggen en de funderingspaaltjes er doorheen tikken.

Voordat je begint is het handig een uitzettouw te plaatsen, zo krijg inzichtelijker in beeld waar de vlonderplanken en de ondergrond precies moeten komen te liggen. En om uiteindelijk de juiste afstand tussen de vlonderplanken te behouden bestaat er een zogenaamde spanner voor vlonderplanken. Veel succes en plezier met het leggen en het vlonderplanken online bestellen.