Office 2016 kopen

Wil je meer over office 2016 weten? Microsoft heeft in 2015 een nieuwe versie van office voor Mac uitgebracht. Na 4 maanden beta test is de software eindelijk officieel beschikbaar gemaakt voor 365-abonnees. Het pakket bestaat uit Excel, Word, Powerpoint, Outlook en OneNote.

Office 2016 is volledig opnieuw ontworpen en is nu 100 procent Retina. Ook is er ondersteuning voor multitouch en volledig scherm van OS X Yosemite. Microsoft belooft dat documenten op Mac en Windows er nu écht hetzelfde uitzien en er geen opmaak meer verloren gaat. De indeling van het lint komt nu ook overeen met die van de Windows-versie.

Online goedkoop office 2016 kopen

Goedkoop office 2016 kopen hoeft niet meer zo moeilijk te zijn. Wist je dat je als student redelijk eenvoudig online een office 2016 licentie kunt kopen?

Eerder moest je Microsoft Office eerder altijd als een softwarepakket kopen en daarna op elke computer apart installeren. Nu koop je de software eenvoudig online, ontvang je een licentie in je mailbox en kun je met deze licentie eenvoudig op allerlei apparaten de speciale versie van office installeren.